top of page

canva, één van mijn favoriete tools

Mooie, attractieve afbeeldingen die je voor je social media, je website of in je nieuwsbrieven zou kunnen gebruiken, kunnen best moeilijk te vinden zijn.

Iedere goed vormgegeven branding of huisstijl heeft een duidelijk herkenbare stijl én kleurenpallet!

En laat ons eerlijk zijn, niet iedereen heeft een Shutterstock of Adobe Stock abonnement voor afbeeldingen en heeft daarbij ook nog eens de grafische skills om met een InDesign of Photoshop aan de slag te gaan.


Wel, Canva is nu zo eens een super handige tool die ik je uit ervaring zou kunnen aanraden en die in de gratis versie best heel wat mogelijkheden biedt.

Trek je volledige branding en herkenbaarheid door in je communicatiekanalen. Upload je eigen afbeeldingen en giet ze in jouw stijl of template, of maak gebruik van de vele rechtenvrije afbeeldingen!

De verschillende standaard ratios van afbeeldingen voor b.v. social media staan voor je klaar om in te werken, of je voert zelf de gewenste pixel ratio in!


Heb jij er zelf veel zin om met je afbeeldingen aan de slag te gaan, maar niet zo'n goeie creatieve kijk op je huisstijl, dan kan Markant. je hiermee op weg helpen.

Je eigen account, met eigen templates voor de platformen of doeleinden van jouw keuze worden voor je ontworpen en klaargezet. Je krijgt een makkelijke tutorial zodat je zelfstandig kan werken aan je toekomstige visuals!


Al wat jij nog moet doen? Afbeeldingen kiezen en ze in je herkenbare templates slepen, eventueel wat tekst toevoegen en klaar is ... Canva.


Meer weten, neem gerust even contact met me op voor de mogelijkheden.

49 weergaven0 opmerkingen

Comentarios


bottom of page