branding
huisstijl

Je branding of je huisstijl bepaalt het volledige visuele aspect van je onderneming. Tesamen met je logo, zorgt goeie branding voor de herkenbaarheid van je merk. Een brand mood board is de basis van je huisstijl. Het bepaalt je algemene look & feel, je logo, je kleurenpallet, je lettertypes, tone of voice, kortom het is de eigenheid van je product of dienst, gekruid met jouw persoonlijkheid.

kleuren

pallet

Nieuw logo ontwerpen, of werken rond een bestaand iets?

Je kleurenpallet en logo vormen het uitgangspunt.

creatief

anders

Op een creatieve en inspirerende manier maken we van jouw concept iets uniek mét persoonlijkheid!

Moodboard

Begin bij je logo

Het vertrekpunt is doorgaans je logo. Heb je een logo maar nog geen echte huisstijl, dan werk ik eerst een brand mood board voor je uit, compleet met hoofd- accentkleuren, lettertypes, sfeerbeelden, enz.

Heb je nog geen logo, dan ontwerpt Markant. het voor je!

Hoe gaan we samen te werk?

Jouw 
mood board

Samen zoeken we naar de essentie van je product of dienst, je missieverklaring, unieke pluspunten, je doelpubliek en ook waar jij als ondernemer voor staat. Want dat wil je ten slotte uitstralen, toch?

Jouw mood board is uniek en het is de vertaalsleutel naar al je toekomstige communicatietools.

RECENTE

PROJECTEN

mood board
standaard
bij een logo ontwerp

Kies je voor Markant. voor het ontwerp van jouw logo? Dan krijg je er steeds gratis een basis mood board bij. Dit bevat je kleurenpallet, logovarianten, jouw mission statement en fonttypes. Het mood board is jouw leidraad voor toekomstige communicatie en visualisatie van je merk!

premium
mood board

Een premium mood board is veel uitgebreider dan de basisuitvoering. Hierin zitten naast het kleurenpallet, Mission statement, logovarianten en fonttypes ook nog social media styling inbegrepen. Deze zijn uniek en voor jouw merk ontworpen!

Op zoek naar wat inspiratie voor je merk? Ga dan snel op ontdekking in de concept mood boards van Markant.  

Wil jij graag een kleurenpalet toegepast zien op jouw merk? Contacteer me!