3D Geometric Shapes
social
media

social zonder zorgen

Sociale netwerken zoals LinkedIn, Facebook, Instagram zijn niet meer weg te denken uit de hedendaagse communicatie. Je klanten of prospecten bezoeken sociale media niet enkel voor hun privédoeleinden. Communiceren via deze kanalen is daarom zeker een aanwinst voor je onderneming. Het onderhouden van je communicatie kan echter een tijdrovende zaak zijn. Markant kan je daarbij helpen!

some bundles
On fleek
Social media management Markant Marketing & Communicatie

Social media heeft voor jou maar weinig geheimen, je weet je bonte veren goed in de verf te zetten, je weet best waar je over wil praten en je kan het ook goed overbrengen met woorden. Het enige dat er op jouw kanaal nog ontbreekt is een "on fleek" SoMe stijl. Dan is deze SoMe bundle wat voor jou. We werken een degelijke huisstijl voor je uit zoals Instagram highlights, consistent design voor je posts, banners voor Facebook of LinkedIn.

on the spot
Social media management Markant Marketing & Communicatie

Ik zorg voor de spreekwoordelijke ballonnen tijdens je event, opendeurdag of gewone werkdag! Wil je graag een nieuwe collectie tonen aan je volgers of iedereen eens een inkijk geven van wat je nu eigenlijk allemaal te bieden hebt? Leave it to me! Ik kom live verslag maken en kom je event vastleggen voor je social media kanalen, stories, posts, of reels. You name it, we create it. Zo heb jij je handen vrij voor je klanten!

so linked
Social media magement Markant Marketing & Communicatie

Om te werken aan je virtuele networking, is LinkedIn nog steeds de beste plek!

Pak je bedrijfsprofiel daarom deftig aan, een knappe banner, stijlvol vormgegeven posts met unieke branding maken je plaatje compleet. Voeg daarbij ook nog eens een goed geschreven LinkedIn artikel toe met knappe visuals en laat dat netwerk maar groeien!

I'm all in
Social media management Markant Marketing & Communicatie

Je geniet graag ten volle van de tijd die je kan uitsparen en gaat daarom ALL-IN.

Geef alles uit handen met een gerust hart, I got your back. We kiezen samen het juiste kanaal en gaan ervoor.

op welke kanalen aanwezig zijn?

Niet elk kanaal is geschikt voor de aard of de content van jouw bedrijf. Wij gaan graag met jou op zoek naar het juiste medium en de ideale frequentie.

Hoe gaan we samen te werk?

je bezoekers verspreiden je boodschap

Eens we de geschikte kanalen geselecteerd hebben, werken we de onderwerpen voor je uit en gaan we op zoek naar het geschikte beeldmateriaal. We werken steeds een aantal weken vooruit en stemmen iedere post of communicatie met u af.

Mond aan mond reclame is nog steeds de beste vorm van communicatie voor je bedrijf. Door te zorgen voor voldoende betrokkenheid op je sociale media doen je bezoekers het werk voor jou!

volg markant op instagram & Facebook