top of page

Verstand op nul en de wekker op 5.30u, zo begint mijn (werk)dag.Het begin van de corona crisis, lijkt ver weg al hé? Na de eerste twee weken met joggingbroek achter het scherm toverde de weegschaal 5kg meer op zijn ellendige display. Geen make-up, nee want videobellen en altijd je camera delen dat waren we nog niet gewoon, camera uit dus.

Slecht gevoel, moeilijk gemotiveerd, weinig inspiratie, ja het zat effe allemaal helemaal tegen.


Wat heeft dit te maken met hoe haar (werk)dag er doorgaans uitziet, hoor ik je denken :-)


Wel, het was voor mij het uitgelezen moment om het roer om te goeien. Ik had in 41 jaar nooit gesport, dat moest anders.

Verstand op nul en de wekker op 5.30u.

Men zegt wel eens dat een mens 20 dagen nodig heeft om een gewoonte op te bouwen en ik kan je verzekeren, dat is zo!

Meer dan 2 jaar later sta ik nog steeds zo vroeg op, spring ik op mijn crosstrainer voor 45min. vetverbrandende Netflix-joy. Mijn me-time, in alle rust, zonder discussie wat er gekeken wordt, guilty pleasures, spannende binchers, sexy superhelden en out of the box docu's, helemaal voor mij alleen!

Water inspireert!

De beste ideeën komen onder de douche toch, daar heeft water volgens mij alles mee te maken! Vanaf de lente neem ik een ochtendduik na het sporten, zalig!

Tip voor het douchen? Doe het koud, het is gezond, goed voor je huid en je voelt je enorm energiek! Laat die inspiratie maar komen.


Een gezonde geest in een gezond lichaam.

Gezond eten en mijn koolhydraten beperken deed mijn weegschaal wel anders piepen. Gezond denken zorgt voor een gezond lichaam en de rest komt letterlijk vanzelf. Je wordt stressbestendiger, energieker en de inspiratie ligt voor het grijpen!


Maak jezelf mooi, elke dag en alléén voor jezelf!

Full-time werken met een zelfstandig bijberoep.

Werken doe ik nog steeds full-time, in de marketing communicatie, dit doe ik als Global ColourDesign & Communications Manager bij een multinational en dit al 15 jaar. Da's dus plannen geblazen om alles goed te combineren met mijn gezin dat bestaat uit 2 tieners en mijn beste maatje, hun vader. Vanaf een uur of 6, 7 in de avond en ook in het weekend draait de molen van Markant op volle toeren, heerlijk volledig mijn eigen ding doen voor de tofste klanten die er bestaan!


Gevarieerde opdrachten leren me naar andere sectoren te kijken alsof het voor het eerst is. Ik ben blij dat ik kan zeggen dat ik elke dag bijleer, in mijn full-time job zowel als met de hoed van Markant op. Ik doe het graag, genieten van je job geeft tenslotte meer waarde aan je leven!


Als ik jou kon inspireren om de ochtend anders aan te vatten, like dan deze post of geef een comment!


49 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page