Podium en droge twijgen
Remood
by Markant.

Mood boards inspireren en begeesteren, ze brengen je in een bepaalde sfeer. En wie wil zijn klanten niet inspireren?

Markant heeft daarom het ReMood concept ontwikkeld om jouw producten op een creatievere manier onder de aandacht te brengen op je social media, website, nieuwsbrieven en drukwerk.

 

Heb jij goed beeldmateriaal en ontbreekt er enkel wat creativiteit? Markant zet jouw beelden om in begeesterende visuals op basis van mood boards voor social media posts of website afbeeldingen die je klanten zullen inspireren!

 

En als je niet beschikt over de juiste beelden zorgt Markant voor professionele fotografie.

Je kan ook opteren voor een volledig pakket, beeld, tekst, hashtags én het plaatsen van de posts, beheer van je website of content creëren voor je nieuwsbrieven.

kleur &

sfeer

Roep de juiste sfeer op met je visuals en inspireer je klanten.

Markant ontwerp ze voor jou en ontzorgt je in je onderneming.

creatief

anders

Op een creatieve en inspirerende manier maken we van jouw social media of website concept iets uniek mét persoonlijkheid!

Bladeren schaduw

Campagnes of doorlopende content

Met ReMood kan je een campagne opzetten rond een nieuw product of je kan gaan voor een doorlopende samenwerking die met regelmatig overleg op een vernieuwende manier jouw product in de juiste sfeer plaatst. Het beeldmateriaal kan dan gebruikt worden voor social media, website, nieuwsbrieven of drukwerk.

Hoe gaan we samen te werk?

Social media posts en website content

Samen bepalen we welke producten het beste zullen werken in een bepaalde mood of sfeer en je klanten zullen inspireren om jouw producten aan te schaffen! 

Markant ontwerpt rond jouw producten 

unieke "ReMoods", die je klanten zullen begeesteren, je krijgt alles op het juiste formaat aangeleverd om te posten op je socials of toe te voegen aan je website. Dit kunnen posts, stories of afbeeldingen zijn. Je kan deze campagnes of social media beheer ook volledig uit handen geven, we schrijven je tekst, adviseren over de "CTA's" oftewel call to actions en hashtags. Zelfs het plaatsen van je posts kan je aan Markant overlaten.

Beeld-materiaal

Inspirerende campagnes vragen uiteraard om kwalitatief beeldmateriaal, Markant kan ook zorgen voor professionele fotografie die jouw producten in de juiste setting plaatsen.

Vervolgens voegen wij met oog voor design de juiste dosis creativiteit en sfeerbeelden toe.

Ontzorgen zit in ons DNA

Besteed jouw kostbare tijd aan je onderneming en laat marketing en communicatie over aan professionals. Markant ontzorgt jouw onderneming volledig

Remood

concepten

Ik laat je hieronder graag kennis maken met enkele ReMood concepten.

Benieuwd hoe ReMood jouw communicatie een boost kan geven en je klanten zal begeesteren? Neem dan contact met me op, ik vertel je er graag alles over!