top of page

Een mooie Instagram feed is als een boeketEen mooie Instagram feed opbouwen kan een hele opgave zijn. Angst, onzekerheid, we worstelen er allemaal wel eens mee hé. Is deze foto wel de juiste, zitten de kleuren wel goed, past het eigenlijk wel bij de rest van mijn posts of zal ik vandaag een nieuw Canva sjabloon gebruiken?


Je Instagram profiel is je uithangbord, de etalage van je onderneming én van jezelf. Je wil namelijk dat bezoekers meteen een idee krijgen van je producten of diensten en zeker ook van het karakter van je onderneming. Straal je wel kwaliteit en know-how uit?

Je kan nog zo goed weten waarover je spreekt, als je feed er niet aantrekkelijk uit ziet wordt de kans dat mensen je effectief gaan volgen heel klein.


Mijn tip? Behandel je feed als een boeket 🌸!

Je kleurenpallet en de combinaties hiervan zijn de sleutel(bloem), dat wil niet zeggen dat je nooit andere kleuren mag tonen, maar de kleuren van je huisstijl zijn de rode lijn doorheen je feed.


Wissel af, varieer voldoen met de inhoud van je foto's, probeer daarbij steeds andere invalshoeken te vinden. Je bent toch veel meer dan dat ene product dat je verkoopt of de dienst die je levert. Varieer en inspireer.


Blijf steeds trouw aan je huisstijl, dit doe je door je kleurenpallet steeds te gebruiken, onderscheidende vormen of een bepaalde kleurfilter aan je foto's toe te voegen. Voeg de juiste accenten en details toe.


Gebruik nooit filters die je authenticiteit en persoonlijkheid ondermijnen, of een andere versie van jezelf weergeven, blijf "echt".


Kopieer nooit andermans boeket, authenticiteit voel je meteen, werkt aanstekelijk en wordt steeds beloond.


Weet jij absoluut niet waar te beginnen? Alles begint bij een goeie huisstijl met kleurenpallet. Markant ontwerpt makkelijke Canva sjablonen, met voldoende variatie en inspiratie waar jij je afbeeldingen simpelweg in sleept.


Je weet wel wat te schrijven maar hebt wat moeite om een boeket samen te stellen? Stuur dan regelmatig jouw pakketje foto's door en je krijgt ze uniek vormgegeven weer terug.

Zo krijg ook jij een sexy feed met een minimum aan inspanningen!


Je volledige social media uitbesteden kan natuurlijk ook, contacteer me voor de mogelijkheden.


32 weergaven0 opmerkingen

留言


bottom of page