top of page

Waarom drukwerk nog steeds goed werkt

Veel marketeers zullen zeggen dat de digitale wereld het volledig overneemt van het tastbare print- en drukwerk. Niets is minder waar en ik vertel je ook waarom.


Waarom drukwerk nog steeds goed werkt | Markant. Marketing & Communicatie
Waarom drukwerk nog steeds goed werkt | Markant. Marketing & Communicatie

Drukwerk zorgt voor een unieke identiteit

Onze marketing nadruk wordt steeds meer verlegd naar online aanwezigheid en door het krimpen van marketingbudgetten zijn we al gauw geneigd een snelle online oplossing aan te bieden. Wanneer heb jij voor het laatst nog eens een mooi vormgegeven stukje drukwerk mogen ontvangen? Dat is je vast en zeker bijgebleven, niet?

Precies om deze reden kan jij het verschil maken met een knappe flyer, professionele fotografie in een herkenbare, strak vormgegeven huisstijl.


Digitaal is vluchtig, maak contact

Digitale communicatie is uiteraard niet meer weg te denken uit onze dagelijkse bezigheden en herhaling is de boodschap. Niets is zo vluchtig als sociale media, je ziet, wordt gezien maar bent al snel afgeleid door een binnenkomend Facebookbericht, de volgende Instagram story of eender welk push-bericht.

Met drukwerk kan je nog echt contact maken, je lezer maakt even tijd om zijn nieuwsgierigheid om te zetten in een moment van rust en interesse.


Blijf langer relevant

Je zal langer relevant blijven bij je doelpubliek, je hebt immers iets tastbaars gegeven. Kies dan ook nog eens voor een kwalitatieve afwerking van je drukwerk en je geeft een positieve impuls aan je branding-ervaring.


Markant is dé partner voor de vormgeving van jouw drukwerk, bovendien word je volledig ontzorgd omdat ik ook de coördinatie van het drukken voor mijn rekening neem!


34 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page